NobelsworldExport ImportAbaut us

Online Ex-JUGE Internet tržnica

Ova Internet tržnica je namijenjena da pomogne ljudima sa područja BiH da na jednostavan ,lak i siguran način mogu ponuditi sve što im je na raspolaganju i kupiti ono sve što im je potrebno . Ona povezuje sve regije i naseljena mjesta BiH i čini globalno dostupno sve što se na njoj nalazi. Naš cilj je bio da se obezbjede alati koji će omogućiti dostupnost milijonima posjetlaca da kupe nove , upotrebljavane , specijalne robe i usluge. Nadamo se da će vam biti zabavno ,udobno , lijepo i korisno kupovati i prodavati preko ove tržnice.

 

Sada sve firme i svi građani mogu oglašavati svu svoju robu i usluge na ovoj Internet tržnici u svojim buticima u svojim naseljenim mjestima i svojim reegionima.Samo sa jednim klikom pronalazi se sva njihova roba u njihovim buticima..Opcije pretrage omogućuju jednostavno ,brzo, sigurno i efikasno pronalaženje. Svi sada mogu biti prisutni na ovoj tržnici i linkovati svoje web stranice bez obzira i kada se radi o konkurentnim tržnicama. Nema nikakvih izuzetaka!

Infosistem je preduzeće osnovano 2001 sa osnovnom djelatnošću projektovanje i izrada poslovnih i knjigovodstvenih programa. Od svog osnivanja orjentisani smo isključivo na razvoj i obogaćivanje naših pograma i proširivanje naše ponude.

Infosistem poslovni i knjigovodstveni programi su plod višegodišnjeg zajedničkog rada programera, mnogobrojnih stručnjaka i savjetnika. Razna unapređenja i izmjene u proteklim godinama dovele su do toga da se naši programi mogu koristiti i prilagoditi za najrazličitije načine poslovanja

.

BiH:
Adresa: Miloša Obilića
Mjesto: Bijeljina 76300
tel/fax: +387 (0)55/240-055
mob: +387 (0)65/661-356
e-mail: office@infosistem-bn.com

Srbija:
Adresa: Kraljice Katarine 7
Mesto: Beograd-Kaluđerica 11130
tel: +381 11 3494 584
mob: +381 (0)64 /92-62-166
e-mail: infosistem.srbija@gmail.com

 

 

Kliknite dole na neki od linkova da se upoznate sa sadržajem!

Intercostyle
Contact us! Export Import Bosna i Hercegovina Srbija Hrvatska Slovenija Yu posloni partneri